dimarts, 11 d’agost del 2009

Barcelona o la ciutat de les tanques grogues

Tot i que aquest no és el leitmotiv del blog, avui m´agradaria parlar de dos objectes que s´estan apropiant de l´espai públic de Barcelona.

Tanques grogues. Us heu adonat de la increïble quantitat de tanques grogues que hi ha per tota la ciutat? Al centre, als barris i, com no podia ser d´una altra manera, a la Diagonal. Inclús per assenyalar una mínima reforma et trobes dues enormes i grogues tanques metàl.liques que, més que avisar del perill que et pots trobar, són un perill en sí mateixes.

Estranya catifa a ratlles negres i grises. Li dic així perquè encara no sé què és. Les he trobat a les voreres davant les parades del bus. No sé si són antilliscants per les cadires de rodes o si, com tenen relleu, són per a que els invidents sàpiguen que han arribat a la parada. En aquest segon supòsit, també seria recomanable que, a més de saber que han arribat a la parada, poguessin saber quins autobusos hi passen, informació que en molts casos no poden aconseguir si no és preguntant a algú altre.

1 comentari:

  1. un altre dia hauríem de parlar del barril bici, del bicing i de la modernitat africana de Barcelona relativa a aquest tema comparat per exemple amb Copenhaguen

    ResponElimina