diumenge, 16 de maig del 2010

Sense paraules

Ha guanyat l´opció C a la consulta sobre la reforma de la Diagonal. Hallelujah! Al.leluia!


2 comentaris:

  1. La semana pasada en un debate en BTV dijeron que la reforma de la Diagonal de Barcelona, los parquimetros, reducción de carriles, etc... forman parte de un plan más amplio. Es decir si ganan no se quedarán ahí, seguiran aplicando medidas que tienen previstas para perjudicar la mobilidad de la ciudad. Web:http:/www.denuncia.org , facebook: 100.000 signatures contra el area verda i el area blava , Tel:626.67.31.18 Para que todo esto cambie, los ciudadanos tenemos que votar a un alcalde que sea buen gestor.

    ResponElimina
  2. No trobem aparcament perque l’area verda impossada per l’alcalde Jordi Hereu(PSC) ha eliminat la rotació de vehícles. Abans quan tú tornaves a casa podies aparcar perque algún treballador marxava a casa seva i et deixava un lloc per aparcar i al matí següent li deixaves tú. Ara aquesta rotació de vehícles no passa i per tant no tens aparcament. Hi ha 9 vehícles que poden aparcar per cada aparcament d’area verda, es a dir 8 cotxes no poden aparcar correctament.
    La pregunta és quí guanya amb els parquímetres. I la resposta es clara el Ajuntament de Barcelona recapta 45 milions d’euros al anys amb els parquimetres, posa 90 milions d’euros en multes l’any i la grúa s’emporta 120.000 cotxes cada any.
    El alcalde de Barcelona Jordi Hereu(PSC) no sol.luciona el problema de l’aparcament, sino que es lucra recaptant amb els parquímetres.
    I que podem fer els ciutadans? Ens hem d’informar, difondre aquest problema i a les properes eleccions municipals votar a un alcalde que sigui bon gestor i no buidi les butxaques dels ciutadans amb els parquimetres més cars de tota la Unió Europea.
    Els ciutadans podem canviar aquesta situació. A la ciutat de Roma els veïns no voliem els parquimetres i el alcalde va perdre les eleccions i el nou alcalde ha eliminats els parquímetres de la capital italiana. A Elda (Alacant) la alcaldessa ha eliminat els parquimetres perque són recaptatoris i perjudiquen les butxaques dels ciutadans en època de crisis. Als barris de Madrid on els veïns es queixaven no hi ha parquímetres (Carabanchel, Barrio del Pilar, Fuencarral, etc…)
    La política que no fem nosaltres, algú la farà en contra nostre. Informa’t, actúa, passa-ho.
    Més informació a:
    Web: http://www.denuncia.org/ ,
    Facebook:100.000 signatures contra el area verda i el area blava
    Blog:plataformacontraareaverda.blogspot.es
    Tel.: 626.67.31.18
    Zona Verda
    www.denuncia.org

    ResponElimina